KEIA – Apă Minerală Naturală și de Izvor

KEIA – Apă Minerală Naturală și de Izvor

Keia – Izvorul Zăganului este un brand deținut de firma Nicoltana SA, fondată în 1991. Compania a început să prospecteze segmentul apelor minerale din zona Ciucaș în 2003. Ulterior, a obținut un permis de explorare și exploatare a Izvorului Zăganului.

În 2008, a demarat construcția fabricii de îmbuteliere din Cheia, județul Prahova. Primele sticle de apă minerală Keia – Izvorul Zăganului au fost livrate începând din luna august 2008. În 2016, a început o nouă etapă, cea a retehnologizării complete a companiei. Au fost lansate noi produse, dar în același timp a sporit și grija pentru mediu, prin diminuarea cantității de plastic și a altor materiale plasate în piață.

Compania deține două branduri de apă, Keia – Izvorul Zăganului și Izvorul dintre brazi. Calitatea de excepție a apei a fost certificată prin numeroase studii și buletine de analiză realizate de instituții prestigioase.

Din anul 2017, Nicoltana SA a primit anual certificarea IFS FOOD Higher Level pentru extracția și îmbutelierea apei minerale Keia – Izvorul Zăganului și a apei de izvor Izvorul dintre brazi, carbonatată și necarbonatată, în recipiente din PET.

KEIA Izvorul Zăganului – Plată

KEIA Izvorul Zăganului – Plată

Keia Izvorul Zăganului Plată este licențiată ca apă minerală naturală oligominerală cu un conținut de sodiu scăzut. Sursa se află la aproximativ 1.200 de metri altitudine, în Aria Protejată Ciucaș, pe versantul sudic. Este unul dintre cele mai înalte puncte de exploatare a apei minerale din România. Disponibilă în PET-uri de 0,5L, 2L, 5L.

KEIA Izvorul Zăganului – Carbogazificată

KEIA Izvorul Zăganului – Carbogazificată

KEIA Izvorul Zăganului Carbogazificată este o apă carbogazificată natural, ideală pentru limonade, siropuri și rețete delicioase în bucătărie. Este disponibilă în PET-uri de 0,5L Ii 2L.

KEIA Izvorul Zăganului – Light

KEIA Izvorul Zăganului – Light

KEIA Izvorul Zăganului Light este o apă naturală oligominerală parțial carbogazificată, cu conținut redus de dioxid de carbon. O găsiți în magazine în două variante: PET-uri de 0,5 L și 2L.

KEIA Izvorul Zăganului – Sport

KEIA Izvorul Zăganului – Sport

KEIA Izvorul Zăganului Sport este o apă echilibrat mineralizată, într-un PET ergonomic de 700 ml, cu sports cap. Apa este cea mai bună băutură naturală care ne hidratează în timpul și după activitățile sportive, fiind ușor asimilată de organism.

KEIA Izvorul Zăganului – Junior

KEIA Izvorul Zăganului – Junior

KEIA Izvorul Zăganului Junior este o apă naturală oligominerală, cu conținut scăzut de sodiu, perfectă pentru a fi consumată de copii.

KEIA Izvorul dintre brazi – Plată / Carbogazificată

KEIA Izvorul dintre brazi – Plată / Carbogazificată

Izvorul dintre brazi este extras dintr-o sursă autorizată aflată in aria naturală protejată Ciucaș Sit Natura 2000. Izvorul dintre brazi este o apă alcalină de înaltă calitate. Faptul că este extras dintr-o arie naturală protejată, fără agenți de poluare sau activitate umană în apropiere, garantează proprietățile sale excepționale.