FAQ Ciucaș X3

FAQ • Ciucaș X3

Dacă dintr-un motiv întemeiat doriți să anulați înregistrarea, vă rugăm să anunțați acest lucru prin e-mail la contact@ciucasx3.ro

Până la data de 1 Iulie 2024, contribuția se returnează în cuantum de 50%. După această dată, contribuția nu se returnează existând următoarele variante:

  1. Primirea kit-ului de participare, costurile de transport vor fi suportate de participant și acestea vor fi trimise după data de 1 Noiembrie 2024
  2. Transferul înscrierii către un alt participant. Înscrierea poate fi transferată altei persoane trimițând un e-mail, confirmarea scrisă pe e-mail din partea organizatorilor reprezintă validarea noului înscris.

ATENȚIE! – MODIFICARILE AU O CONTRIBUȚIE DE 50 DE LEI ȘI SE POT FACE DOAR PÂNĂ LA DATA DE 15 August 2024.

NICIO MODIFICARE ULTERIOARA NU MAI ESTE POSIBILĂ.

În cazul retragerii din cursă, contribuția de participare nu va fi înapoiată.

Transferul înscrierii către un alt participant este posibil DOAR până la data de 15 August 2024 și are o contribuție de 50 de lei.

Înscrierea poate fi transferată altei persoane trimițând un e-mail, confirmarea scrisă pe e-mail din partea organizatorilor reprezintă validarea noului înscris.

Transferarea de la o cursă la alta este posibilă DOAR până la data de 15 August 2024.

Pentru acest lucru trimiteți un e-mail la contact@ciucasx3.ro; confirmarea scrisă pe e-mail din partea organizatorilor reprezintă validarea trecerii la o alta cursă.

Parteneri și Sponsori:

 

Îți trimitem noutățile Ciucaș X3 pe WhatsApp.
Cum te abonezi?


  1. Salvează numărul +40721.315.285 în agenda telefonului tău cu numele CiucasX3.
  2. Trimite mesajul: „Vreau newsletter CiucasX3”, pe WhatsApp, la acest număr.

  • Din când în când, vei primi de la noi, ultimile noutăți, informații despre contribuții, program etc.
  • Dacă nu ești mulțumit de aceasta, ne poți trimite oricând mesajul „STOP” și numărul tău de telefon va fi șters din baza noastră de date.
  • Numărul tău de telefon este în siguranță cu noi. Îl folosim doar pentru a-ți trimite acest newsletter prin WhatsApp. Nu îl vom transfera nimănui. Vezi Politica de confidențialitate.